Welkom René

Rene MG_20230124_202146_967.jpgmaandag 30 januari 2023 15:38

René van der Linde komt de fractie ChristenUnie-SGP ondersteunen. In het kort vertelt René iets over wie hij is en wat hij zoal doet. Benieuwd?

We zijn dankbaar dat René een bijdrage gaat leveren aan de fractie ChristenUnie-SGP. René is lid van de ChristenUnie en is geinstalleerd als buitengewoon raadslid. Hij gaat Julian Wassink en Annet Ploeg ondersteunen in hun werk als raadslid. Samen met Gerlien Spijkerboer is de fractie weer op volle sterkte. Pieter Jan de Jong was tijdens de feestelijke vergadering aanwezig om René te feliciteren namens het bestuur van de ChristenUnie.

 René stelt  zich aan jou voor.

Ik ben René van der Linde en in de raadsvergadering van 24 januari j.l. ben ik geïnstalleerd als buitengewoon raadslid in de gemeenteraad van Zeist namens ChristenUnie-SGP.
Sinds 15 jaar woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen met veel plezier in Zeist. We wonen in een prachtige gemeente en ik zet me er graag voor in om dat te behouden. Christelijke waarden als het omzien naar alle inwoners en het behoud van de schepping (groen leefomgeving) zijn hierbij voor mij belangrijk.
Opgegroeid op een melkveebedrijf werk ik nu in het verlengde daarvan als project coördinator bij een internationale rundveeverbeteringsorganisatie op het gebied van gegevensregistratie op melkveebedrijven.

Mijn hobby’s zijn hardlopen en fietsen door Zeist en omgeving. Al vaker had ik gezegd iets in de politiek te willen doen. Maar tot voor kort was het daar niet van gekomen. Gezin, werk, kerk vroegen de nodige tijd en aandacht. Maar op dit moment is er meer ruimte voor een al langer sluimerende wens om actief te worden in de politiek. I

Ik kijk er naar uit om me samen met de fractie en onze achterban in te zetten voor het geluid van onze partij(en) in de gemeente(raad) van Zeist!

« Terug