Online liveshow over aardgasvrij

Op weg naar aardgasvrijdinsdag 12 oktober 2021 18:44

Op 13 oktober wordt er een leuke informatieve show georganiseerd door Gwen Jansen en wethouder Catsburg. Als deelnemer ontvang je een cadeaubon van € 75.= om te besteden aan energiebesparende artikelen.

In de liveshow vertellen koplopers hoe zij het hebben aangepakt. Zeistenaar Jan van den Bremer, eigenaar van het Duurzaamste Huis van Nederland in 2020, vertelt over de stappen die hij heeft doorlopen. Een mooi en inspirerend voorbeeld; hij woont nu in een zeer energiezuinig huis dat geen aardgasaansluiting meer heeft. Marinus Jan Veltman uit Austerlitz deelt zijn ervaringen over hoe hij het samen met medebewoners aanpakt.

Mijn Groene Huis, het onafhankelijke energieloket van Zeist, stelt cadeaubonnen beschikbaar. Iedere deelnemer uit Zeist (1 per huishouden) aan de liveshow krijgt een bon van € 75. Die kan besteed worden aan energiebesparende artikelen zoals ledlampen, tochtstrippen of een waterbesparende douchekop. Dat kan in een webshop of bij de Gamma of Praxis. Voor het bedrag kan je ook de hulp van een energie-conciërge aanvragen. Die helpt bij het bevestigen en installeren van de duurzame materialen.

Aanmelden kan via deze link 

« Terug