We kijken terug

Gesprek_binnen.pngwoensdag 16 maart 2022 15:02

We kijken terug op een warm bezoek van Gert Jan Segers aan Zeist. Julian Wassink, onze fractievoorzitter mocht Gert Jan Segers welkom heten op Vollenhove.

Zaterdag 12 maart is Gert Jan Segers op bezoek geweest in het wijkinloophuis van Kerk en Samenleving in de wijk Vollenhove.

Fractievoorzitter van de ChristenUnie-SGP Julian Wassink ontving Gert Jan Segers op een zonnige laatste campagnezaterdag. Gert Jan heeft kennis kunnen nemen van de plannen  “Vollenhove Vooruit”. In de huiskamer van het wijkinloophuis heeft Coördinator Rianne Verduin het Tweede Kamerlid verteld over de waardevolle functie van het wijkinloophuis. Verschillende bezoekers en vrijwilligers waren aanwezig. Zij hebben Dhr. Segers op geheel eigen wijze vertelt wat hun ervaringen zijn met deze bijzondere ontmoetingsplaats in de wijk Vollenhove. Daarna konden de bewoners van Zeist die n.a.v. van het bezoek van Segers naar Vollenhove waren gekomen hem ontmoeten.

“Bouwen aan bloei” heet het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie-SGP Zeist. Met dit bezoek komen verschillende belangrijke thema`s. De kloof tussen arm en rijk die kleiner moet, het zorgen voor elkaar, het recht op wonen en duurzaamheid.

Hierbij enkele beelden

Gesprek_binnen3     Gesprek_binnen5     Gesprek_binnen2

« Terug